2022 İLK BAHAR – YAZ KOLEKSİYONU YENİ RENKLER

Sach Saç uzatma sistemleri olarak her dönem yeni renkler ve ombreler hazırlamaya özen gösterdik. Bu sayede dünyada hiçbir saç fabrikasında olmayan 144 ayrı renge kadar yükseldik ve kartelamız genişledi . Yazımızda yeni renklerimizin var oluşuna ve Bant Kaynak Saç Modelimizin önce ve sonrası görsellerine değineceğiz.

Bizim, başarımızın sebebi ise çalıştığımız Kuaförlerin her müşterisi için saçına uygun ana ve ara renklerde renk çıkarabilmek ve Meslektaşlarımızın boyama işlemine gerek duymadan karteladan müşterisinin saçının rengine uygun renge direkt olarak ulaşabilmesi .

Bizim de daha önceden yaşadığımız sorunlardan biriydi aynı zamanda. Showrrom da hem bant kaynak olarak hem keratin kaynak olarak , mikro kaynak olarak, tres kaynak olarak hem de çıt çıt postiş olarak ( ki sayabileceğimiz daha çok çeşit var tepelikler , takma kahküller vs ) her renkten çeşit çeşit hazırlıyorsunuz ve bir müşteriniz geliyor ona uygun rengi tam olarak bulamıyorsunuz.

Ya boyamanız lazım ya da baştan o saçı o renge göre hazırlamanız lazım. Bu da o anda müşterinizi bekletmenize veya başka yere gitmesine neden olabiliyor .

Ayrıca Şöyle de bir durum var ki ; sizin açma işlemi yapıp belli bir duruma getirdiğiniz saç üzerinde yapılan ekstra açma işlemleri saçı olduğundan daha fazla yoracaktır . Yani kendi saçımıza Nasıl ki sürekli açma boyama yaptırdığımızda yıprandığını gözlemliyorsak aynı durum bu saçlar için de geçerlidir.

Koyultma işlemlerinde hiçbir sorun yok . Ama Platin ombre tonlarında aldığınız bir saçı Karamel renge ve ya koyu kestane rengine boyadığınız farz edin . Daha sonra aynı saçı alıp tekrar platin e açmaya çalıştığınızda yıpranma maalesef ki söz konusu olacaktır . Hedefimiz ekstra işlem yapmadan istediğimiz bütün tonları elde edebilmek .

Kısaca sebeplerimizden biri buydu , diğeri ise tabiki sektörümüze hitaben yeni bir rekora koşmak .
Şükürler olsun ki bunu yeni geliştirdiğimiz formüllerle başarabildik. Dünyaca ünlü hairdresser ların ve instagram da en trend olan saç modelleri ve renkleri paylaşımlarını da örnek baz alarak sevilen ve giden renkleri bulduk , hazırladık.

Küllü renkler , kızılın tüm ara tonları , 3 /4 rengi mix ederek geçişlerini yaptığımız ombreler ve röfleler ile muhteşem renkler elde ettik.
Şimdi sizlere yeni çalışmalarımızdan bir kaç renk örneği sunacağız. Beğendiğiniz renkler varsa yorum olarak bu sayfanın altına yazmayı ve arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın .

Ve tabiki İlk Bant Kaynak Saç Modelimizin Öncesi ve sonrası değişimlerini , kullandığımız saçın özelliklerini de buraya ekliyor olacağız .
Takibiniz için teşekkürler.

bant saç kaynak modeli (1)
bant saç kaynak modeli (1)

Kaynak Sistemi : Bant Saç Kaynak
Kullanılan uzunluk : 90 Cm
Takılan Gramaj : 350 Gram
Modelin boyu : 175 Cm
Saçın rengi : #7A-7N & 7A-7N-7A-61 Slavic Dream
Uygulama süresi : 2,5 Saat
Kullanım süresi ( ortalama ) : 6-8 Hafta

Bir cevap yazın